Telefon
WhatsApp
DYK Yaz Kursları Devam Ediyor

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında ilk mezunlarını veren 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün 11. ve 12. sınıf öğrencilere yönelik olarak açılan kursları gezerek öğrencilerle sohbet etti.

 

YKS başarı sıralamalarının çok iyi olduğunu ve okuldan mezun olan öğrencilerin hemen hepsinin iyi birer bölüme yerleşebileceğini söyleyen Gün,. Son sınıf öğrencilerine düşenin ise çıtayı daha da yükseltmek olduğunu belirtti.

İmam hatipli olmanın bir ayrıcalık olduğunu vurgulayan İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün; toplumda imam hatipli öğrencilere karşı ciddi bir hüsnüzan olduğunu söyleyerek, öğrencilere düşenin ise bu zannı boşa çıkarmamak olduğunu belirtti. Ayrıca okulun pansiyonunun açılması ile ilgili ciddi çalışmaların yapıldığını ve bu işi neticelendirmek için Millî Eğitim Bakanlığı ile irtibat halinde olduklarını ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Gün YKS 'deki başarısından dolayı yönetici ve öğretmenlere teşekkür etti. 

Erzincan’da proje okullarından olan TOBB Binali Yıldırım Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini de ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Gün proje okullarının YKS başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sınıfları gezerek öğrencilerle yaptığı sohbetlerde, boşa geçirilecek tek bir saatin olmadığını, hedeflere ulaşmak için planlı programlı ve hepsinden önemlisi asla yılgınlık göstermeden çalışılması gerektiğini ifade etti.

YKS ’de ki başarısından dolayı Öğrencilere ve öğretmenlere başarılar dileyen İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün ziyareti sonlandırdı.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!