Doğan, Cumhuriyetimizin 99. Yılı Hepimize Kutlu Olsun
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayan Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan İl Başkanı Ayhan Doğan, laiklik ilkesinin benimsenmesini sağlayan Cumhuriyetimizin 99. Yılı hepimize kutlu olsun dedi.
Doğan Açıklamasın da; “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. Yıldönümü. 29 Ekim, çağdaşlığın, eşit yurttaşlık bilincinin ve özgürlüğün temel yapı taşı anlamına gelen Cumhuriyet, karanlıktan aydınlığa çıkışın bir sembolüdür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Önderliğinde kurulan toplumsal, siyasal, hukuksal, kültürel ve ekonomik dönüşümlerin yolunu açan Türkiye’nin çağdaş uygarlıklarla bütünleşmesini, laiklik ilkesinin benimsenmesini sağlayan Cumhuriyetimizin 99. Yılı hepimize kutlu olsun.
Cumhuriyetin bağımsızlığından ödün vermeyen, dayatmalara ve emperyalizme boyun eğmeyen, yurdumuza ve egemenliğe sahip çıkan yurttaşlar olarak bu en büyük bayramımızda Cumhuriyetin taşıdığı önemi daha iyi anlıyoruz. Cumhuriyeti korumamız ve bağımsızlığından ödün vermeden yaşatmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Cumhuriyet Halk Partisi bunun teminatı ve yıkılmaz güvencesidir.
Herkes bilsin ki, Cumhuriyetimizin temel değerlerine el uzatmaya kalkanların çarpacağı duvar, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da; Cumhuriyet Halk Parti’sidir. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk olmak üzere silah arkadaşları ve şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle halkımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.
Benzer Haberler
Tercan Baraj Gölüne Milyonlarca Yavru Balık Bırakılıyor
Tercan’da Mikroçip Uygulaması Devam Ediyor
Erzincan Hem İç Hem De Dış Pazarlar İçin Üretiyor
Uluköy’de Yılda 15 Milyon Yavru Üretiliyor
Erzincan Tulum Peyniri Atatürk Orman Çiftliği’nde Satışa Sunuldu
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Ahmet Tanoğlu’na Taziye Ziyareti
Anagold Madencilik'ten Sosyal Medyadaki Asılsız İddialara Yanıt
Bebeğimin İlk Ek Gıdası Ne Olmalı?