Diyabet Hastası Çocuklar Moral Buldu
14 Kasım Dünya Diyabet Gününde Erzincan’da ki Diyabet Hastası Çocuklar için Moral Etkinliği Düzenlendi.
14 Kasım Dünya Diyabet Günü kapsamında Erzincan’da İlk defa gerçekleştirilen Tip 1 diyabet hastası çocuklar ile ailelerin buluştuğu moral etkinliği düzenlendi.
Ebeveyn çocuk kütüphanesinde düzenlenen programa Erzincan Vali Yardımcısı Ömer Özbay, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Serdar Demirci, diyabet hastası çocuklar ve aileleri katıldı.
Diyabet hastası çocuklar ve aileleri ile yakından ilgilenen Vali Yardımcısı Ömer Özbay ve İl Müdürü Serdar Demirci, çocukların diyabet sağlık kitleri hakkında bilgiler alarak, kıymetli aileleri ile bir süre sohbet ettiler.
Çocukların ara dönem tatillerinde, zamanlarını dolu dolu geçirmeleri hem çocuklar hem de aileler ile tanışma fırsatının olduğu programda, çocukların diyet programlarına bağlı kalarak ikramların sunulduğu, müzik, eğlence ve palyaço gösterileri ile çocuklarımız eğlence dolu bir gün geçirdiler.
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Serdar Demirci, Aile ve sosyal Hizmetler ailesi olarak daima çocuklarımızın ve kıymetli ailelimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Dedi.
Benzer Haberler
Tercan Baraj Gölüne Milyonlarca Yavru Balık Bırakılıyor
Tercan’da Mikroçip Uygulaması Devam Ediyor
Erzincan Hem İç Hem De Dış Pazarlar İçin Üretiyor
Uluköy’de Yılda 15 Milyon Yavru Üretiliyor
Erzincan Tulum Peyniri Atatürk Orman Çiftliği’nde Satışa Sunuldu
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Ahmet Tanoğlu’na Taziye Ziyareti
Anagold Madencilik'ten Sosyal Medyadaki Asılsız İddialara Yanıt
Bebeğimin İlk Ek Gıdası Ne Olmalı?