Bonus Hoca Erzincan’da Öğrencilerle Buluştu
Eğitimci/Yazar Süleyman Beledioğlu, namı diğer "Bonus Hoca,"Erzincan Valiliği himayesinde İl Millî Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen "YKS Motivasyon Semineri"nde 12.Sınıf öğrencileri ile buluştu.
Müftülük Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa İl Millî Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, İl Millî Eğitim Şube Müdürü Murat Karakurt katıldı.
Programının açış konuşmasını Millî Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, gerçekleştirdi. Daha sonra Süleyman Beledioğlu, sınav başarısı, stres ve motivasyon konularında açıklamalar yaparak, sınav öncesi ve sınav süresince oluşan stres ve nedenleri, stresle mücadele, olumlu-olumsuz stres konularında önemli tavsiyelerde bulundu. Diğer ihtiyaçları ötelemenin stresi artırdığına dikkat çeken Beledioğlu, sınavda hız kazanmak için soru okuma yöntemleri ile sınav öncesi ve süresince dikkat edilmesi gerekenler konusunda değerlendirmelerde bulundu. Beledioğlu, düzenli uykunun öğrenme ve hatırlamayı hızlandırdığına vurgu yaparken yetersiz uykunun ise matematik becerisini azalttığı uyarısında bulundu.
Süleyman Beledioğlu konuşmasının ardından öğrencilerin sorularını yanıtladı.
Millî Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, programın sonunda Beledioğlu'na teşekkür ederek günün anısına hediye takdim etti.
Benzer Haberler
TANOĞLU: “ESNAFIN EKMEĞİYLE OYNAMAYIN”
Erzincan’da bayram yeşillikleri Okuldaki Çiftlik’ten
Kırmızı-Siyahlılar 3-3 ile Gücünü Gösterdi!
KABADAYI; KADİR GECESİ, BİRLİK VE KARDEŞLİĞİMİZİ PEKİŞTİREN MUKADDES BİR ZAMANDIR
AK Parti Erzincan Merkez İlçe Başkanı Lokman Okumuş’tan Kadir Gecesi Mesajı
24Erzincanspor Tur Biletini 3 Golle Aldı