Telefon
WhatsApp
Binali Yıldım: “Bekir Başkanı Rekor Oyla Seçeceğiz İnşallah”

Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanında karşılanan Binali Yıldırım, karşılamaya gelen vatandaşlara selamlama konuşması yaparak, memleketim can Erzincan’dayım burada olmak insana can veriyor, buradan tüm hemşehrilerimin ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum dedi.

 

31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı Erzincan Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun’a destek amacıyla Erzincan’a gelen Başbakan Binali Yıldırım Cumhur İttifakı ‘Birliğin Gücüyle’ İftar programına katıldı.

İftar programının ardından Cumhur İttifakı Cumhuriyet meydanındaki seçim ofisini ziyaret eden Binali Yıldırım Meydandaki kalabalığa  hitaben yaptığı konuşmasında Cumhur İttifakı adayı ve mevcut Belediye Başkanı Bekir Aksun için oy istedi.

“ERZİNCAN’IMIZIN TOPLUMSAL MUTABAKATIYLA BİR ARAYA GELMİŞ BULUNMAKTAYIZ”

Meydandaki kalabalığa seslenen Cumhur İttifakı Erzincan Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun şu ifadeleri kullandı; “Bugün burada Erzincan’ımızın Toplumsal mutabakatıyla bir araya gelmiş bulunmaktayız. Cumhur İttifakı adayı olarak sizleri selamlamaktan gurur duyuyorum. Allah hepinizden razı olsun. Alanımıza Sayın Başbakanımız teşrif ettiği için, ben sözlerimi fazla uzatmadan sözün şahidi olan değerli Başbakanımıza bırakıyorum” dedi.

“BEKİR BAŞKAN BİRAZ BANA BENZİYOR. ÇOK KONUŞMAYI SEVMİYOR. O BİR İCRAAT ADAMI”

Bekir Aksun başkanımızı AK Parti'nin ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin ortak adayı olarak rekor oyla inşallah seçeceğiz. Ben şehrime güveniyorum. Hemşehrilerime güveniyorum.

Akabinde bir konuşma yapan Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallılar Heyeti Başkanı Binali Yıldırım konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bekir Başkan biraz bana benziyor. Çok konuşmayı sevmiyor. O bir icraat adamı. O bir hizmet adamı. İnşallah Cumhur İttifakı’nın gücüyle, birlikteliğiyle, AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ortak adayı olarak Bekir Aksun başkanımızı AK Parti'nin ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin ortak adayı olarak rekor oyla inşallah seçeceğiz. Ben şehrime güveniyorum. Hemşehrilerime güveniyorum.  Bu şehir kardeşliği, bu şehir birliği ve beraberliği çok kolay elde etmedi. Kalan dört günü en iyi şekilde değerlendireceğiz daha çok gayret edeceğiz, daha çok hemşerimize ulaşacağız ve İnşallah pazar günü irade kimdedir? İrade sahibi kimdir? Onu herkese, cümle aleme göstereceğiz. İrade sandıktadır değerli hemşerilerim. Sandıktan başka irade yoktur ve o irade de sizin iradeniz olacak. Erzincan’ımızın geleceği olacak. Erzincan’ımızın kentsel dönüşümüne Deprem dönüşümüne, yeşil alanlarına, sosyal belediyeciliğine, canla, başla çalışacak, başkanınızı inşallah hep birlikte seçeceğiz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Son Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Belediye Başkanı ve Adayı Bekir Aksun, eski milletvekili Sebahattin Karakelle, AK Parti İl Başkanı Çetin Özyurt, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan, parti üyeleri ve partili vatandaşların katılımıyla seçim ofisi ziyaret edildi.

 

Seçim ofisi programı sonrası Kuzey Irak Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay’ın baba ocağına ziyaret gerçekleştiren son Başbakan Binali Yıldırım; “Şehidimiz Salih Ay’ı ve Vatan uğruna can veren tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Tüm kurumlarımız ve şehrimiz olarak, şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli ailelerinin her zaman emrindeyiz.”  İfadelerini kullandı.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!