Telefon
WhatsApp
Başkan Bekir Aksun Mahalle Toplantılarına Devam Ediyor

Mahalle sakinlerinin katılımları ile Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda yapılacak olan toplantıya başkan Aksun tüm mahalleliler davet etti.

Toplantılarda Belediye tarafından Mahallerde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgiler veriliyor. Toplantılar Vatandaşlar tarafından takdirle karşılanırken, toplantının yapıldığı Mahalle sakinleri Belediye Başkanı Bekir Aksun ile görüşerek istek ve önerilerini dile getiriyorlar.

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun toplantılar ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında; "MAHALLELİ Soruyor BAŞKAN Cevaplıyor" Programları kapsamında 8’ncisini 09 Kasım 2022 Çarşamba günü Saat. 18.00 da Atatürk Mahallesi sakinlerinin katılımları ile Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda yapacağız. Atatürk Mahallesinin kıymetli sakinleri ile bir araya gelerek yaptığımız çalışmaları anlatıp, yapacağımız çalışmalar ile ilgili olarak bilgiler vereceğiz.

Atatürk Mahallesi sakinlerinin katılımları ile Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda yapacağımız toplantıya tüm Mahalle sakinlerini ve vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!