Başkan Aksun Devam Eden Çalışmaları Yerinde İnceledi
Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Mimarsinan Mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Erzincan’da alt ve üst yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Belediye Başkanı Bekir Aksun, şehir genelinde devam eden çalışmaları yakından takip ediyor.
Başkan Aksun, ilgili birim müdürlerinden yapımı devam eden çalışmalar hakkında bilgiler alırken, çalışan mesai arkadaşlarına ise kolaylıklar diledi.
Belediye Başkanı Bekir Aksun, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Mimarsinan Mahallesinde yapımı devam Tretuvar yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek birim müdürü İsmail Mersinlioğlu’ndan bilgiler aldı.
Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Aksun; “Mimarsinan Mahallesindeki hemşehrilerimizin daha rahat hareket edip alanı daha verimli kullanabilmeleri için şuanda kaldırım ve park yapım çalışmaları yapmaktayız şimdiden hayırlı kullanımlar diliyorum. İyi ki varsınız” dedi.
Benzer Haberler
Tercan Baraj Gölüne Milyonlarca Yavru Balık Bırakılıyor
Tercan’da Mikroçip Uygulaması Devam Ediyor
Erzincan Hem İç Hem De Dış Pazarlar İçin Üretiyor
Uluköy’de Yılda 15 Milyon Yavru Üretiliyor
Erzincan Tulum Peyniri Atatürk Orman Çiftliği’nde Satışa Sunuldu
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Ahmet Tanoğlu’na Taziye Ziyareti
Anagold Madencilik'ten Sosyal Medyadaki Asılsız İddialara Yanıt
Bebeğimin İlk Ek Gıdası Ne Olmalı?