Telefon
WhatsApp
Bankalarda Emekli Promosyon Yarışı

Emekli maaşı bağlanan herkes bir banka seçerek Promosyon almaya hak kazanıyor. Bunun için emeklinin seçtiği bankaya '3 yıl maaşımı sizden alacağım' taahhüdünü vermesi yeterli.

 

Emekli tercih ettiği bankadan sıra numarası alarak taşıma işlemini yaptığı gibi e-devlet üzerinden de taşıma işlemini yapabiliyor.

 

Bankalarda son günlerde artan Promosyon ücreti kuyrukları emeklilerin sıcak yaz günlerinde uzun kuyruk oluşmalarına sebep oluyor. Emekliler işlemlerin uzamasından yana derliler.

 

Emeklilere, maaşını bir başka bankaya taşıyarak, Promosyon imkânından yararlanma hakkı ilk olarak 2017 yılında başladı. Bu imkândan SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emeklileri ve dul ve yetim aylığı alanlar yararlanıyor. Emekli maaşını taşıyacak emekliler, taşıdıkları bankaya 3 yıllık taahhütte bulunuyor ve bu üç yılda da maaşlarını bir başka bankaya taşıyamıyor. Bunun karşılığında da bankanın Promosyon imkânlarından yararlanıyor. Üç yıllık süre dolduğunda da isterlerse maaşlarını başka bankaya taşıyor ya da maaş aldıkları bankanın Promosyon imkanı daha avantajlı, yeni bir taahhütle maaşlarını almaya devam ediyor.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!