Telefon
WhatsApp
Bakan Yerlikaya, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinin Milletvekilleriyle Bir Araya Geldi

GAMER Toplantı Salonunda gerçekleştirilen buluşmaya Bakan Yardımcıları Münir Karaloğlu, Bülent Turan, Mehmet Sağlam, Mehmet Aktaş; Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız ve Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Ahmet KENDİR katıldı.
 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın başkanlığında gerçekleşen toplantıya AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman'da katıldı.

 

Toplantıya ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti Erzincan Milletvekili Karaman açıklamasında: "İçişleri Bakanımızın başkanlığında; Doğu ve Güneydoğu Milletvekilli arkadaşlarımız ile birlikte, yapılan güvenlik toplantısına katılım sağladık.

Ülkemizin huzur ve güvenliğine kasteden tüm terör örgütlerine ve tüm kanun dışı yapılanmalara karşı mücadelemiz amansız bir şekilde devam edecektir

Halkımızın huzuru ve mutluluğu bizim için birinci önceliğimizdir.

 

Sayın Bakanımız Ali Yerlikaya beyefendi ve tüm çalışma ekibinin, Ülkemiz huzur ve güvenliği için yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

 

İçişleri Bakanı Yerlikaya ise toplantıya ilişkin olarak: "Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerimizin kıymetli milletvekilleriyle; Bakan Yardımcılarımız, Jandarma Genel Komutanımız, Emniyet Genel Müdürümüz ve Sahil Güvenlik Komutanımızın katılımıyla bir araya geldik.

 

Sayın Milletvekillerimize Bakanlığımızın çalışmaları hakkında bilgi verdik. İstişarelerde bulunduk" ifadelerini kullandı.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!