Telefon
WhatsApp
Badmintonda Erzincan’ın Gururu Oldular

Ankara’da yapılacak olan Gençler Uluslararası Badminton Şampiyonasında Türk Milli Takımına Erzincan’dan 13 Milli Sporcu davet edildi. Antrenörler Uğur Erçetin ve Emre Sönmez ’de Milli Takımda görev yapacak.

21-24 Temmuz 2022 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan Gençler Uluslararası Badminton Şampiyonasında Türk Milli Takımına Erzincan’dan 13 Milli Sporcu davet edildi. Antrenörler Uğur Erçetin ve Emre Sönmez’de Milli Takımda görev yapacak.

Turnuvayla ilgili bilgi veren Milli Takım Antrenörü Murat Sönmez; Erzincan Badminton branşında düzenli ve disiplinli çalışmanın sonuçları olumlu bir şekilde bize geri dönüş yapıyor. Erzincan Türk Telekom spor Kulübü ve Erzincan İl Özel İdaresi Spor Kulübü sporcularından oluşan Milli sporcularımız Erzincan Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzün destekleriyle her geçen gün başarılı olma yolunda daha emin adımlar atıyor” dedi.

Erzincanlı Milli Sporcular;  Cansu Erçetin, Tuğce Korkmaz, Aleyna Korkut, Nisanur Çimen, Sevdanur Karatay, Bennu Burat, Hümeyra Demirbaş, Elif Özyğit Sudenaz Acun, Elif Şimşek, Gökay Göl, Emihan Bilge ve Yiğithan Bilge şampiyonada Milli Takım formasıyla Türkiye’yi temsil edecek.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!