Aziz Gün’ün Okul Ziyaretleri Hız Kesmeden Devam Ediyor
Erzincan İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, okul ve kurum ziyaretleri kapsamında Mustafa Doğan Anadolu Lisesini ziyaret etti.
Bayrak törenine katılan Gün, öğrencilerle birlikte İstiklal Marşı'mızı okuyarak törenin ardından öğretmen ve öğrencilerimiz ile bir araya geldi.
Ziyaretin en önemli gündem maddesi MEB ile TÜBİTAK iş birliğinde gerçekleştirilen "Lise Öğrencileri Ulusal Öğrenci Kongresi ve Poster Sunumu yarışmasında final aşaması sergisinde teşvik ödülüne layık görülenMelek Bedir ve Eylül Deniz adlı öğrencilerin hazırlamış oldukları ve danışmanlığını Matematik Öğretmeni İnan Durukan'ın yaptığı "Pell Sayılarından Yeni Aile" adlı poster yarışması ve "Asal Mısın" adlı poster başvurusu ile Ceren Karakoç, Muhammet Emin Gömrükçü, Zehra Feyza Taştan adlı öğrenciler ve danışman öğretmen Murat Ağbaba'ya şehrimizi başarı ile temsil ettikleri için öğretmen ve öğrencilerin huzurunda İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün tarafından teşekkür edildi
Eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde görmek, öğretmen ve öğrenciler ile bir arada olmak amacı ile okul ziyaretlerine devam eden İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, hafta içerisinde Özel Erzincan Uğur Anadolu Lisesi ziyaretinde konferans salonunda öğrenci ve öğretmenler ile buluştu. Müdür Gün, haftanın başka bir okul ziyaretinde Fevzi Efendi İlkokulunu ziyaret ederek, okulda yürütülen çalışmalar hakkında idarecilerden bilgi aldı. Dersliklerde öğrenciler, öğretmenler odasında öğretmenlerin misafiri olan Gün, eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Hafta içerisinde ilçe ziyaretleri, açılışlar, proje tanıtımları gibi birçok etkinliğe katılan Gün, haftanın son iş gününde Beşsaray İlk-Ortaokulu, General Cihat Akyol İlk-Ortaokulu ve Erzincan Merkez Özel Eğitim Anaokulunu ziyaretlerinde sınıflarda öğrencilerinin misafiri olup öğretmenler odasında öğretmenler ile bir araya gelen Gün, akademik başarının yanında milli ve manevi değerlerle donanmış, dürüst, ahlaklı bireyler yetiştirmenin önemini vurguladı. Tübitak projeleri, EBA ve yeni uygulamaya geçirilen ÖDS hakkında öğretmenler ile değerlendirmelerde bulundu. Erzincan’ın ev sahipliğinde yapılacak TUBİTAK Bilim Olimpiyatlarına katılımı ve niteliği arttırıcı çalışmalar yapılmasını tavsiye edip okulda yürütülen çalışmalar hakkında okul yöneticilerinden bilgi aldıktan sonra ziyaret sona erdi.
Benzer Haberler
AK Parti Erzincan İl Başkanı Alpay Kabadayı; Anadolu’nun Kapıları Türk Milletine Açıldı
AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman; Türk Milletinin Anadolu’daki Kutlu Yürüyüşü
Vali Aydoğdu, Bitlis Ahlat’ta gerçekleştirilecek Malazgirt Zaferi Kutlamalarına Katılacak 510 Öğrenciyi Ahlat’a Uğurladı
Erzincan’da Kuru Fasulyede Harman Zamanı
Erzincan’da Su Ürünleri Sektöründe 15 Milyonluk Yatırım
Erzincan Sebzecilikte Emin Adımlarla İlerliyor
Girlevik Şelalesi'nde Değişim Başlıyor
Erzincan’a İlk Kez Sağım Robotu Geldi