Anagold Madencilikten Açıklamada: “Önceliğimiz, Kayıp Çalışanlarımıza Ulaşmaktır”
Erzincan’ın İliç ilçesindeki bir maden ocağında 13 Şubat günü meydana gelen toprak kayması olayının ardından toprak altında kalan işçilerden Ramazan Çimen ve Kenan Öz’ün cansız bedenine ulaşıldı. Konuyla ilgili Anagold madencilikten açıklama yapıldı.
Anagold madencilikten açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Çöpler maden işletmemizde, 13 Şubat 2024 tarihinde yaşanan elim kaza sonucunda, arama çalışmalarına aralıksız olarak devam ettiğimiz kayıplarımızdan 2 değerli çalışma arkadaşımızın daha naaşına ulaştığımızı büyük bir yas içerisinde bildirmekteyiz.
Merhum Ramazan Çimen ve Kenan Öz'e Allah'tan rahmet diler, kederli aileleri ve çalışma arkadaşlarımız başta olmak üzere tüm yakınlarına sabır ve başsağlığı temenni ederiz.
Henüz ulaşamadığımız 5 değerli çalışma arkadaşımızın acısını hep birlikte yaşıyor, tüm yakınlarına sabır ve güç diliyoruz. Bu zorlu süreçte en büyük önceliğimiz, kayıp çalışanlarımıza ulaşmak ve ailelerimize her türlü desteği sağlamaktır.
Anagold olarak, ailelerimizin her daim yanında olacağımızın ve bölgedeki arama çalışmalarımızı hassasiyetle sürdüreceğimizin taahhüdünü bir kez daha yineliyoruz.” Denildi.
Benzer Haberler
Erzincan SGK İl Müdürü Burcu Tatoğlu, “Kayıt dışı istihdam sosyal güvenlik sistemimizin sürdürülebilirliğini tehdit ediyor”
Vali Hamza Aydoğdu’dan Ahilik Haftası Mesajı
Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun Erzincan Motosiklet Kulübü'nün Programına Katıldı
AK Parti Erzincan İl Başkanı Alpay Kabadayı; Gazilerimiz Şeref ve Onur Kaynağımızdır
Erzincan’da Talepte Bulunanlar Kontrol Ediliyor
Erzincan Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Bedir Limon 38. Ahilik Kültürü Haftası Münasebetiyle Kutlama Mesajı Yayımladı
Belediye Başkanı Aksun’un 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı
Nermi Tombul Caddesinde Kaldırım Yapım Çalışmaları Aralıksız Sürüyor