Telefon
WhatsApp
AK Parti Kemaliye Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

Kemaliye SKM açılışı AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Parti teşkilatı ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Kemaliye SKM açılışı kapsamında Kemaliye halkıyla buluşan Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman'a, AK Parti Erzincan İl Başkanı Çetin Özyurt, eski Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, AK Parti Kemaliye Belediye Başkan adayı Erden Atmaca ve teşkilat mensupları eşlik etti.

 

Gerçekleşen ziyarette ilişkin değerlendirme yapan AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman: "Bugün Kemaliye’deyiz. Önceki dönem Milletvekilimiz sayın Sebahattin Karakelle, İl Başkanımız Sayın Çetin Özyurt, İlçe Başkanımız Sayın Duran Özgul’a, AK Parti adayımız önceki ilçe Başkanımız sayın Erdem Atmaca, İl İlçe teşkilatlarımız, kadın gençlik kollarımız ile birlikte;  açılışını gerçekleştirdiğimiz Kemaliye Seçim Koordinasyon Merkezi’miz hayırlı olsun.

 

Kemaliye’de daha yapacak çok işimiz var. AK Parti gelecek, Yatırımlar devam edecek. Erzincan’ın incisi Kemaliye’mize; Sırat on Fırat projesi, Gençlik Merkezi portatif yüzme havuzu, 4.ncü Etap TOKİ ve birçok güzel proje kazandırmak istiyoruz, ama en önemlisi 2024 yılında Doğalgazı getireceğiz.

 

Kemaliye’miz daha da büyüyecek inşallah. 31 Mart Kemaliye'nin Türkiye Yüzyılı vizyonuna milat olacak" dedi.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!