AK Parti, Güçlü Türkiye’mizin Aydınlık Geleceği Öğrencilerimize Güveniyoruz
AK Parti Erzincan İl Başkanı Çetin Özyurt ve Merkez İlçe Başkanı Hakan Ördek, 2022-2023 eğitim öğretim yılı dolasıyla bir kutlama mesajı yayımladılar.
Özyurt ve Ördek mesajlarında:
Karne heyecanıyla geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz dinlenme dönemine girmiş bulunuyor. Milli birlik ve beraberlik içerisinde, ilim irfan yuvalarımızı şenlendiren sevgili öğrencilerimizin yüzlerindeki ışıkta, gözlerindeki pırıltıda ‘Güçlü Türkiye’mizin aydınlık geleceğini görüyor ve sevgili öğrencilerimize güveniyoruz. Millet ve devlet olarak en önemli önceliğimiz geleceğimizin güvencesi gençlerimizin yarınlara en iyi şekilde hazırlanmasına imkân sağlamak, onlara demokratik ve müreffeh bir ülke bırakmaktır.
Sevgili öğrenciler geleceğimizin en büyük teminatısınız. Gelecekte ülkemiz sizlerin elleriyle fikirleriyle yönetimiyle şekillenerek güçlenecek. Bizler AK Parti ailesi olarak bunun bilinci içerisindeyiz. AK Parti yönetiminde ülkemizde en büyük yatırım eğitime yapıldı. Gelişmiş toplumların başında eğitim kalitesi gelmektedir. Ülkemizde eğitime ulaşıma noktasında her türlü adım fazlasıyla atılmaktadır ve atılmaya devam edilecektir.
Çocuklarımızın okul başarıları, sadece kendilerini ve ailelerini değil, bütün eğitim camiamızı ilgilendirmesi bakımından üzerine dikkatle eğilmemizi gerektiren bir husustur. Bunun yanında çocuklarımızın karne notlarının sadece onların eğitimdeki başarısını değil, genel olarak hepimizin bu konudaki çabalarının sonuçlarını ölçtüğünü de belirtmek isteriz. Ülkemiz ve Erzincan’ımızda bu tatilin tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandılar.
Benzer Haberler
Girlevik Şelalesi'nde Değişim Başlıyor
Erzincan’a İlk Kez Sağım Robotu Geldi
Tarım Vatandaş Ve Çözüm Odaklı Çalışmaya Devam Edecek
TYB Erzincan'da D. Mehmet Doğan'a Vefa Gecesi
300 Metrekarelik Alanda 70 Çeşit Üzüm Yetiştiriyor
Erzincan’ın Yeni Gözdesi: Çekirdeklik Ayçiçeği
Erzincan’da Genel Tarım Sayımı Devam Ediyor
Erzincan’da Jeotermal Yatırım Hız Kesmeden Devam Ediyor