“Afet ve Travma Polikliniği” Araştırma Hastanesinde Hizmete Başladı
Depremden etkilenen ve Erzincan’a gelen çocuk ve 18 yaşından küçük bireylerin hizmet alabileceği “Afet ve Travma Polikliniği” hizmete açıldı.
Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastansi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı polikliniğinde depremden etkilenen ve Erzincan’a gelen çocuk ve 18 yaşından küçük gençlere yönelik randevu alınmadan başvurulabilecek “Afet ve Travma Polikliniği” hizmete açıldı
Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Başhekim Doç. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız hastanemize başvuran depremzede vatandaşlarımıza yönelik psikososyal destek sağlanması için “Afet ve Travma Polikliniği” ve psikodestek birimleri teşkil edilerek hizmete başladığını belirterek, afetten etkilenen vatandaşlarımızın acılarına bir nebze merhem olabilmek adına hastanemizde sağlık hizmeti ihtiyaçlarını karşılama konusunda tüm öncelik ve tedbirler uygulanmaya konulmuştur.
Bu vesile ile bir kez daha afette hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve milletimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.” dedi.
Benzer Haberler
Kanser İlaçları Dahil, 16 İlaç Geri Ödeme Listesine Alındı
Florürlü Vernik Uygulamalarıyla Diş Çürüklerine Karşı Etkili Koruma
Erzincan'da Alparslan İçin Umut Dolu Balonlar Gökyüzüne Yükseldi
Erzincan’da Obeziteyle Mücadele; Sağlıklı Hayat Merkezi 1939 Bireye Danışmanlık Verdi
Çocuklar İçin Vitamin: Sağlıklı Büyüme ve Gelişim İçin Destek
El Kremlerinin Cilt Bakımında Yenilikçi Yeri ve Önemi
Dexofen Ne İşe Yarar: Dexofen Nedir?
Karaciğer kitlelerinin tanısında Türk doktor ve mühendislerden yapay zeka başarısı