Telefon
WhatsApp
2023 Yılına Türkiye Yüzyılı’nın Coşkusunu Yaşayarak Gireceğiz

Vali Mehmet Makas, tüm mesaimizi vatandaşlarımızın refahına ve huzuruna teksif ettik. Yorulduk mu? Asla… Şairin dediği gibi aşk ile çalışan yorulmazmış. Bizler yeni yıla, yeni umutlarla, yeni heyecanlarla en önemlisi Türkiye Yüzyılı’nın coşkusunu yaşayarak gireceğiz. 2022 yılında Kerim Devletimiz, geçmişten aldığı güçle, büyük medeniyet tasavvuru için büyük hamlelerde bulundu. Türk’ün Çağı, Türkiye Yüzyılı’nda inanıyorum ki ülkemiz her alanda adından söz ettirecek işlere imzaya atmaya devam edecektir.

Yeni yıl bizim için; tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, gelişme potansiyeli yüksek, barış ve hoşgörünün sembolü olan Erzincan’ı hep beraber mutlu ve aydınlık yarınlara taşımanın yılı olacaktır. Birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin şehri olan Erzincan’ımızın eğitimden sağlığa, ulaşımdan altyapıya, tarımdan hayvancılığa, turizmden sanayiye ve spordan sanata her alanda daha iyi noktalara gelmesi 2023 yılında da en önemli hedefimiz olacaktır. Bu konuda, kamu kurum ve kuruluşlarımızın, yerel yönetimlerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın ve özel sektörümüzün aynı ortak amaca sahip olması, en büyük gücümüzdür.

Yapılan tüm yatırımlar ve hizmetler insanımızın refahı, huzuru ve güvenliği için olup, ‘İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın’ anlayışıyla, yarınlarımızı inşa etmek ve Erzincan’ımızı daha müreffeh bir şehir yapmak için çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; 2023 yılının hizmet etmekten onur duyduğum siz değerli Erzincan Halkına, kamu vazifelerini icra etmekte olan bütün Mesai Arkadaşlarıma, Aziz Milletimize ve tüm Dünya Milletlerine sağlık, esenlik, barış ve kardeşlik getirmesini diliyor, yeni yılınızı en içten duygularımla kutluyorum. Bizlere bu cennet vatanı armağan eden şanlı ecdadımızı ve ülkemizin muhafazası için gözünü kırpmadan canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmetle yâd ediyorum.” Dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!