Telefon
WhatsApp
Özyurt, “Binlerce Şehit Vererek, Yokluklar İçinde Türkiye Cumhuriyeti Gençlere Emanet Edilmiştir”

Özyurt mesajında: "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’in 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkışıyla birlikte aziz milletimiz vatanımızın işgalden kurtarılması için kenetlenerek azimli ve kararlı bir İstiklal Mücadelesine başlamıştır.

 

Bu İstiklal Mücadelesi zaferle sonuçlanarak millet egemenliğine dayalı Bağımsız Türkiye Cumhuriyetinin temelleri atılmıştır. Binlerce şehit vererek, yokluklar içinde ve büyük özverilerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti gençlere emanet edilmiştir. Bu emaneti birlik ve beraberlik şuuru içerisinde sağlam adımlarla gençlerle geleceğe taşımak için tüm gücümüzle çalışıyoruz, çalışacağız.

 

Türkiye’nin sorunlarını tek tek çözerek, yakaladığı gelişme ivmesini daha da yukarılara taşıyarak, ülkemizin muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkması için hep birlikte gayret göstereceğiz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, İstiklal Savaşımızın şehit ve gazilerini rahmet, saygı ve şükranla anarken, tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutlar, selam ve sevgilerimi sunarım" dedi.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!